DoporučujemeZaložit web nebo e-shop

Výstavy 2010

Výstavy 2010...

                                                                 Výstavy  2010

        Tento rok byl pro nás rokem odpočinkovým díky mé dlouhodobé nepřítomnosti a nomoci. Ani nebyl nikdo, kdo by alespoň vystavil Anduláčka. Je to totiž takový mamánek, který s nikým jiným než semnou do kruhu nepůjde.

         A protože rok je opravdu dlouhá doba, není se čemu divit, když jsme se jeli pokochat alespoň na jednu výstavu. Shih-tzu klub ČR pořádal klubovou výstavu 12.9. 2010 v hotelu Step v Praze. Výstava byla v příjemném a hezkém prostředí hotelu. Přijeli jsme před zahájením výstavy, přivítali se se všemi známými tvářemi a mě bylo tak trochu smutno, že my nemůžeme vystavovat. Ale všeho dočasu. Výstava byla opravdu velice pěkná a bylo na co se dívat.

        Někteří odjížděli s vyhranými poháry a dobrými pocity a ani my jsme neodjížděli s prázdnou. Jak jsem již před nedávnem na stránkách psala, při návštěvě Ivafráčků jsme se s Jindrou zamilovali do světlé kuličky. Slovo dalo slovo a Iva nám Lentilku přivezla do Prahy. Takže z výstavy i my odjížděli se  zlatem v náručí. Jaké bylo naše seznamování se dočtete v sekci Ostatní a něco navíc.